شرکت مارگارین اولین تولیدکننده روغنهای مایع گیاهی است و بهطور تخصصی در امر تولید محصولات موردنیاز صنف و صنعت (B2B) از سالها پیش فعالیت کرده و از پیشگامان تولید محصولات موردنیاز صنایع غذایی به شمار میرود. شرکت مارگارین با داشتن آزمایشگاههای معتبر همراه با تجهیزات روز دنیا در کنار بهرهگیری از کارشناسان و متخصصان مجرب از سالها پیش به تولید انواع متفاوت روغنهای مصرفی خانوار و صنعت پرداخته است.
شرکت مارگارین با در اختیار داشتن پیشرفتهترین دستگاهها و تجهیزات، توانایی تولید و ساخت انواع روغنهای صنف و صنعت را مطابق با نیاز شرکتها و کارگاههای فعال در حوزه صنایع غذایی مطابق با فرمولاسیون دلخواه آنها دارد همچنین قادر به تصفیه روغنهای مختلف و تحویل آنها به کارخانههای کوچکتر جهت بستهبندی و عرضه میباشد. علاوهبر این شرکت مارگارین با برگزاری کارگاههای تخصصی به معرفی و ارائه توضیحاتی دقیق در خصوص هریک از محصولات صنف و صنعت خود میپردازد و با تولید مناسبترین روغن موردنیاز صنایع غذایی مختلف و آموزش پرسنل آنها در قالب کارگاههای متفاوت، چگونگی و کاربرد تخصصی هر یک از محصولات آفتاب را آموزش میدهد.
مارگارین در بخش صنعت، قابلیت تولید روغنهای موردنیاز برای پختوپز و سرخکردن در صنایع غذایی مختلف همانند تولید چیپس، پنیر، کنسروسازی، تهیه انواع سس، زولبیا و بامیه، فلافل، بستنی، غذای فوری(فستفودها) و انواع متفاوت کیک، بیسکوییت و شیرینیهای لایهای را بهصورت تخصصی دارد. باید توجه داشت که ایجاد خصوصیات بافتی، عطر و طعم در هر محصول و غذا نوع خاصی از روغن را میطلبد که در اینجا بهطور اجمالی به خصوصیات برخی از آنها اشاره میکنیم:
روغن صاف چندمنظوره آفتاب50 قابلاستفاده برای تولید اکثر مواد غذایی به شکل عمومی است و در تهیه بیسکوییت، بستنی، تافی، شکلات و غیره استفاده میشود. این محصول تا 18 ماه پس از تولید تازگی خود را حفظ کرده و در حلبهای 16 کیلوگرمی عرضه میشود. از دیگر انواع روغنهای صاف آفتاب44 و آفتاب66 میباشد که به ترتیب جهت پخت بیسکوییت و شیرینیهای لایهای مثل زبان و عروس استفاده میشود.
همانطور که ذکر شد لازم است تا روغن مورداستفاده در صنایع غذایی به شکلی کاملاً اختصاصی تهیه و توزیع شود چراکه لازمهی داشتن طعم مطلوب و منحصربهفرد هر محصول بهرهوری از مواد اولیه مخصوص به آن میباشد. از همین رو روغنهای آفتاب آیسفت مخصوص استفاده در صنایع بستنیسازی طراحیشده که موجب ایجاد بافتی سبک و پفکرده در آن میشود. همچنین آفتاب شوکواویل، روغن مورداستفاده در مغز کاکائویی بیسکویتها و شیرینیها است که بهراحتی با شکر ترکیبشده و هیچگونه ماسیدگی ایجاد نمیکند.
سرخ کردن مواد غذایی باوجود توصیههای تغذیهای مبنی بر کاهش مصرف غذاهای سرخشده به دلیل طعم ترد و دلچسب و رنگهای جذاب، از دیرباز روش طبخ موردعلاقه خیلی از گروههای سنی بوده است. غذاهای سرخشده شامل اسنکها، فلافلها، سیبزمینیهای سرخشده و دیگر انواع فستفودها به شکل وسیعی تهیه و توزیع میشوند. لذا توجه به نوع روغن مصرفی آنها میتواند بار ناشی از مصرف زیاد غذاهای سرخشده را تا حدی بکاهد. روغنهای مخصوص سرخکردنی شرکت مارگارین با برندهای آفتاب و خروس عرضه میشوند. تفاوت روغنهای سرخکردنی با دیگر روغنها در این است که ازآنجاکه غالباً سرخ کردن غذا در دمای بالا و در تماس با هوا و رطوبت انجام میگیرد امکان اکسید شدن و فساد روغن و انتقال آن به مواد غذایی بالا است. روغنهای سرخکردنی با مقاومت بالاتری که در برابر این شرایط دارند میتواند انتخاب مناسبتری باشند. از دیگر مزایای روغنهای سرخکردنی آفتاب جذب کم روغن به غذا، نقطه دود و ثبات رنگ بالا در حرارت زیاد میباشد.
بنا بر آنچه گفته شد، شرکت مارگارین بهطور تخصصی در تهیه روغنهای مورداستفاده صنف و صنعت فعالیت داشته و محصولات تخصصی این شرکت، حاصل سالها تحقیق و تلاش در آزمایشگاهها و کارگاههای آن است. این شرکت بهطور پیوسته نتایج خدمات ارائهشده به مشتریان را ارزیابی میکند تا بتواند نقاط قوت خود را بیشتر و از کاستیهای احتمالی در مسیر ارائه خدمات بکاهد. واحدهای کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه شرکت مارگارین ضمن حفظ ارتباط با مصرفکنندگان حرفهای در بخش صنایع غذایی و همکاری با مؤسسات و شرکتهای تحقیقاتی داخلی و خارجی همواره درحال توسعه و بهروزرسانی بوده تا بتوانند روند رو به رشد خود در تولید محصولات روغنی را حفظ کرده و همواره تلاش خود برای بهترین شدن را ادامه دهند.